May 25, 2012, 2:13 PM

Осъзнах 

  Poetry » Love
751 0 2

Да, красиво беше, признавам си сега, 

разбрах, че хубавите случки стават мигновено.

Осъзнах, че всичко в любовта

се случва и е неизбежно.

 

Разбрах, че любовта е равна на раздяла,

че животът не винаги те среща с подходящи.

Осъзнах - и болката аз съм преодоляла,

че понякога остават раните кървящи.

 

Осъзнах, че за любовта години няма,

че обичаш ли - всичко е възможно.

Че не винаги любовта оказва се измама

и в нея няма нищо сложно.

 

Осъзнах, че тя дава ти опора,

променя те и вдъхва ти живот.

Поне да покажем, че сме хора

и да живеем за едничката любов!

© Иваничка Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??