Dec 9, 2010, 8:42 PM

Осъзнаване 

  Poetry » Other
536 0 7

Щом Душата ми съзира

Бог Отец-Баща и Син,

докъде ли се опира

моята човешка самоличност?

Май тя самата се загуби

от толкова много радост, любов и екстаз...

Е... къде съм аз -

няма никакво съждение

и умозрение

в туй тъй ясно единение...

Аз и Отца ми сме едно.

© Есфир Асфар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??