ОТ ЧАТА
Отстъпих те, защото искаш.
Празната надежда те държи.
И тлее болката, и стиска
от твоите безсмислени лъжи.
Днес, Момиче, не преставаш.
По света търсиш принцове безброй.
Животът ти - интернет забава,
от чата чакаш, компютърен герой.
© Мимо Николов All rights reserved.
Поздрави