Sep 26, 2009, 1:45 AM

От любов 

  Poetry » Love
613 0 1

ОТ ЛЮБОВ

 

 

 

 

Тръгни към мен в нощта,

дори звезди да няма по небето.

Луната ще те води за ръка,

заслушай се в нежния ú шепот

и тя ще ти покаже пътя към дома.

Ела при мен! Ти знаеш, че те чакам.

Тръгни след тишината на нощта...

От тук до там без теб не мога –

порази ме като гръм.

Очите ти ме упоиха –

в плен им се предадох.

Сега пожар в мен бушува,

опитвам се да не тъжа,

с утрото да си при мен ми обеща.

Побързай,

че ако сърцето ми се пръсне...

Ще е от любов.

© Танцуваща Скитница All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??