Dec 23, 2009, 4:35 PM

От никого 

  Poetry
464 0 2

 

              ОТ НИКОГО

 

Зад мене плачат безбройни дни.

 

Врани на крилете мъката ми носят.

 

Сватбената риза от сълзи изгни.

 

От никого аз щастие не прося...

 

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??