23 дек. 2009 г., 16:35

От никого 

  Поэзия
463 0 2

 

              ОТ НИКОГО

 

Зад мене плачат безбройни дни.

 

Врани на крилете мъката ми носят.

 

Сватбената риза от сълзи изгни.

 

От никого аз щастие не прося...

 

© Мимо Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??