Jan 25, 2016, 1:38 PM

От снежната страна на тишината 

  Poetry
558 0 20

 

                                 От снежната страна на тишината

                                 въздишка топла на елен,

                                 повика в зеницата на сърната,

                                 снежинка с вкус солен.

 

                                Мълчанието е като поема

                                и като зимен път в тайга,

                                по който залезът с шейна поема,

                                целувайки снега.

 

                               Мълчанието пълно е със думи,

                               забравени след любовта,

                               с предчувствие за миг безумие,

                              опровергаващо смъртта!

© Рада Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??