Sep 25, 2016, 2:55 PM

Отблизо 

  Poetry
329 1 2

"Той живее само заради нея."
Това тежи много,
като вода в дробовете,
като въздух в сърцето,
като болест,
която се лекува единствено
когато не си вече тук...

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??