25 сент. 2016 г., 14:55

Отблизо 

  Поэзия
333 1 2

"Той живее само заради нея."
Това тежи много,
като вода в дробовете,
като въздух в сърцето,
като болест,
която се лекува единствено
когато не си вече тук...

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??