Nov 26, 2013, 10:26 PM

Отчаяна 

  Poetry » Love
556 0 1

Отчаяна съм - да.
Отчаях се от тебе.
От вечните ти страхове безмерни.
И лъжа теб и лъжа мене -
не те обичам.
Носи си твойто бреме!
С любовни думи,
сякаш давам ти отрова.
Живей! Сама ще я изпия.
В света ти няма да потъна,
за да оживее твоята магия.

© Снежа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хубаво е! Чувства се празнината.
    (един съвет - сменяй обекта, докато е време...)
Random works
: ??:??