Jul 12, 2023, 10:05 AM

Отдавна 

  Poetry » Love
408 3 4

Отдавна различавам любовта

по смисъла на твоето мълчание,

наситен поглед, много пъстрота,

очите търсят в мене упование.

 

По-важното е, че струи до днес

и не изчезва в топлото на мрака.

Една прегръдка като светла вест

ще ме накара дълго да те чакам.

 

Пътуването ти е знак за мен,

че връщането ще е по-красиво.

Отдавна знам, за вечност си споен

и чувството завинаги е живо.

 

Аделина Колева

© Аделина Колева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??