Отивам си, защото те разбирам и виждам, че просто търсиш топ модел.
Отивам си, защото гледаш красотата, а не душата на един човек!
Отивам си, защото съм тъжен и ти разби всички мои надежди.
Отивам си, защото те обичам, но явно един за друг не сме родени!
Отивам си, защото разбрах, че никога няма да ме обичаш така както искам.
Отивам си, защото сме различни, но ако някога съм те наранил, съжалявам!
Отивам си, защото мечтаеш за друг и продължаваш да търсиш "перфектния".
Отивам си, но ти пожелавам да намериш някой който да отговаря на твоите изисквания!
Отивам си, защото разбрах, че не ме харесваш, но да ми го кажеш нямаш кураж.
Отивам си, но от мен едно да знаеш... Не съществува идеалния мъж!
Отивам си, защото явно с теб можем да бъдем само много добри приятели.
Отивам си, защото сме различни, но знай, че въпреки това ще те обичам винаги!
Отивам си, защото не съм щастлив и няма смисъл да продължаваме.
Отивам си, защото страдам всяка вечер, но не искам ти да знаеш!
Отивам си, защото те обичам, но ти не искаш да бъдеш с мен.
Отивам си, защото ще ме боли по-малко да страдам сам отколкото до теб!
© Калоян Калинов All rights reserved.