Aug 23, 2015, 4:03 PM

Откакто 

  Poetry » Love
808 1 3

Откакто те обичам аз не плача!
Живея със усмихнати очи!
Света за мен дали е бил прозрачен?
И да е бил, сега не му личи!

Откакто те обичам аз се вслушвам!
Прелиствам думите на твоето сърце!
Далеч да си, пак мога да прегръщам!
Свободни птици...мойте две ръце!

Откакто те обичам аз говоря!
И моят глас е всеки стих!
Преди безсмислено със себе си се борих!
Сега обичам те и знам, че не сгреших!

Емилиан Примов

© Емилиан Примов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??