Jun 10, 2016, 8:18 PM

Открадна ме 

  Poetry » Love
384 0 3


Открадна ме от моя собствен свят,
разбърка го, примеси го със твоя,
Вселената различно зашумя,
ослушвам се, и този звук е твоя.

Решетки нови атомите наредиха,
времето посоката смени,
водата тръгна да тече нагоре,
а слънцето започна да вали.

От облаците закапаха цветя,
цветята зацъфтяха със сърца,
нощта е по-светла от деня,
а денят без теб е мрак безкраен.

Светът за мене пререди,
така че ти да си гръбнакът земен,
не ми е нужно вече да летя,
когато ти си земята, по която стъпвам!

© Misteria Vechna All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря за милите думи!
  • Великолепно!
    Поздравления от сърце!
  • Харесах идеята, че когато се влюбиш, целият ти свят коренно се променя. Имаш добри попадения, Мистерия: "Вселената различно зашумя" и други ...
Random works
: ??:??