Sep 16, 2018, 9:04 PM

Откровение на пияния дядо Коледа 

  Poetry » Humour
421 0 0

"Сипах си ракийка и бира,

душата ми не ще да спира,

обича тя да се налива

и до теб, Снежанке, да заспива.

Тялото ми се люлее

и уста коледна песен пее

за Христос, вино и вода*,

ех, сладка свобода!"

© Георги All rights reserved.

*Според Библията едно от чудесата направени от Христос е превръщането на водата във вино.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??