Mar 31, 2011, 8:56 PM

Откровено 

  Poetry » Love
1194 0 16

ОТКРОВЕНО
  На Нел
Твойта обич към мен моят хляб е и ден!
Ти изпълваш живота ми с радост.
Аз заспивам щастлив и се будя по-жив
от годините в моята младост.

И какво от това, че по мойта глава
ще са скоро косите ми сиви,
преоткривам света в твоя поглед, в страстта,
що искри във очите ти живи.

Той е толкова друг – аз съм твоят съпруг
и това е прекрасно, любима!
Нямам глас и слова, но ще кажа това:
горд съм с туй, че до мене те има!
31 март, 2011 г. 
Русе



© Румен Ченков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??