Откъде да си купя сълзи?
Искам да си купя сълзи,
моите ги изплаках,
защото в любовта не ми върви
и винаги страдах ли, страдах...
И крещях, и скубех коси,
колко нощи все сама си заспивах...
И сърцето боли, все повече ме боли
и колко плаках ли, плаках...
Бях добра, и лоша, дори,
обичах, понякога мразех,
Живота мъка ми подари,
а аз траех ли, траех...
И сега вече нямам сълзи.
Само болка едничка остана.
Откъде да си купя сълзи,
за да заприличам на океана?
Да плавам в свои дълбоки води,
аз да съм прилив и отлив,
да бъда топла, спокойна, с искри,
да галя, с допир красив...
Аз да съм тази, която идва и си отива,
да се спира, където реши,
Но най-вече да бъда щастлива...
Откъде да си купя сълзи?
© Суси All rights reserved.
След сълзите идват усмивки!