Aug 19, 2022, 7:39 AM

Отличник 

  Poetry » Humour
273 3 5

Не знам какво прозрение

през лятото получих,

но в мойто… полезрение 

на мацки, яко случих:

 

Оказват ми огромна чест

момета и девойки.

Изпускат също с мене стрес

и много нови бройки.

 

Редят се - всеки Божи ден

пред детската ми стая.

Красиви, грозни, с южен тен.

Не им се вижда края!

 

Лудувам всеки ден с моме,

понякога и с трички!

Болят ме лакти… коленЕ,

от пози с ученички!

 

Със тях на моя мек креват

със семки и бонбони,

с голям успех по физика

доказваме закони.

 

По френски, аз ги уча как

глаголи да членуват.

По химия - с голям мерак,

из формули да плуват.

 

Дори… по математика

ги уча да събират.

А почнем ли с граматика,

от радост си умират.

 

Единствено не съм във час

по полова култура.

Не съм попадал на атлас 

с добра литература.

 

Не зная, как да бъда с тях

интимно под юргана.

И всеки ден мечтая грях

до секси сладурана.

 

 

Юри

Йовев

Август

2022 г.

© Yuri Yovev All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??