Sep 21, 2011, 1:55 PM

Отливка 

  Poetry » Other
463 0 0

Давай! Вземи копнежите ми и повярвай, че са твои.
Вземи мечтите ми, направи ги свои.
Пей с мен песните на моята агония,
но знай - очите ти не мога да отворя.

Ти претопи себе си и отля момиче,
което не познавах.
С чужд вид обожаваш да се кичиш,
но аз душата си не ти продадох.

Така че... вземи дрехите ми, честата усмивка,
вземи и името ми, ако щеш.
Но пак ще си останеш жалката отливка - 
мен и душата ми никога не ще да разбереш...

© Мия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??