Dec 4, 2013, 1:47 PM

Отмина лятото горещо 

  Poetry » Love
471 0 0

Отмина лятото горещо, идва есента.
Вятърът заличава в пясъка следа.
Дъждовете отмиват спомените стари,
мъгли прикриват нашите рани.

Моето сърце за теб тъгува,
тихо плаче и те зове.
Устните ти искам да ме изгарят,
а ръцете ти да ме галят.

С пръсти по мен картини да рисуваш,
горещи страсти по тялото ми да разливаш.
Телата ни в едно да се слеят,
да се превърнат в огнено кълбо. 

denisima - 05.09.2013 г. 


С това стихотворение спечелих трета награда на читателите и сертификат в конкурса "Есенно вдъхновение" - 2013 г., организиран от списание "Животът в света на поезията".


© Дени All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??