Jun 10, 2008, 4:44 PM

Отмиращ вид 

  Poetry » Humour
662 0 9
Без Ум, но с пълен джоб,
това е днес секрета
в живота. Всеки сноб,
престъпник и керета,
щом мазни се умело,
щом тъп е, но е як
с нахалство свойте цели
постига. А глупак
е този, що се мъчи
със ум и интелект
в живота да се пъчи.
Той просто е субект
на чужди интереси
в комедията-живот.
Обречен като Неси
отмиращ идиот.

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??