Oct 4, 2007, 7:49 PM

Отмъщение 

  Poetry
738 0 0
Отмъщение

Ти тровиш ме със свойте изблици на гняв
и ме унищожаваш толкоз бавно,
но капчица  по капчица отровата събрах
и бих използвала я срещу тебе явно!
Когато си зает със глупостта наивна
и спориш по безсмислени въпроси
и също толкова противно
измъчваш хората със наглостта си -
тогава ще усетиш силата на личната си ярост,
ще се мъчиш, ще се влачиш кат' влечуго,
ще молиш хората за прошка,
за милост, не за нещо друго!
Ще се опиташ да се отървеш от собствената си омраза,
изпитвана без никаква причина,
но отровата е толкова жестока,
а последицата - болка нелечима!
И също толкова непоклатимо
със последни сили срещу теб ще се изправим,
ще те накажем с твоята отрова
и от радостта ще те избавим!
Тогава ти - наивника, глупака,
ще разбереш какво е противоотрова,
какво е някой да я чака,
а тя за него да не е готова!

© Симона Кирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??