Sep 24, 2023, 9:21 AM

Отново и отново, и отново 

  Poetry » Erotic
840 2 8

The work is not suitable for people under 18 years of age.

Отново и отново, и отново
докосвам с устни парещи места,
които за страстта ми са готови,
и ме зоват, зоват - Ела, ела...

И пеперудените ти копнежи
разчитам само, само с тях -
Ще бъда твърд, но също, нежен,
и слънцето в очите ти видях...

И няма нужда думи да пилеем,
когато всичко казват си телата -
В една река реките си ще влеем
и първи стон... взривява тишината...

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??