24.09.2023 г., 9:21 ч.

Отново и отново, и отново 

  Поезия » Еротична
564 2 8

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Отново и отново, и отново
докосвам с устни парещи места,
които за страстта ми са готови,
и ме зоват, зоват - Ела, ела...

И пеперудените ти копнежи
разчитам само, само с тях -
Ще бъда твърд, но също, нежен,
и слънцето в очите ти видях...

И няма нужда думи да пилеем,
когато всичко казват си телата -
В една река реките си ще влеем
и първи стон... взривява тишината...

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??