Преоткривам
отново света
във изгрев
копринен
и залез
карминен
сдиплени
в морни крила
на пчела.
В тъжните радости
в простите истини
в малка
незрима следа.
Която остава
след тебе
след мене
и тихичко свети
огрява
и пак
и отново
се ражда света!
© Румяна All rights reserved.