May 15, 2008, 9:24 AM

Отново за теб 

  Poetry
1110 0 0

Ще пиша пак за теб.

Не пак!

Отново за теб!

Съжалявам.

Много съм зле...

Вече даже май и полудявам...

Да, знам...

Въобще не съм добре!

Че как иначе?...

ТИ МИ разби сърцето!!!

А аз още... още си мисля за теб...

И пак... и пак пиша за теб...

Ала не.

Не и до теб...

А просто...

И само за теб...

...

И след някой и друг век...

Надявам се! Надявам се...

да открия човека...

(... А може би (отново) теб!...)

© Ангелина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??