Feb 16, 2021, 4:09 PM

Отпадък 

  Poetry » Other
257 0 2

Забравен тъне в пепел,

пепелник до черно обгорен.

Онзи безмълвния зрител,

статиста в хорския ден.

 

Не бие на очи,

много рядко се обажда.

Предпочита да мълчи, 

не обича да досажда.

 

Търсят го с причина, 

не просто така.

Една огледална картина 

на мойта съдба.

© Петър Петров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??