Jul 12, 2016, 9:55 AM

Отричане 

  Poetry
619 0 6

Душата ти е скрита зад завеса,

болката на пориви струи.

Каква да бъде външната намеса,

та моята любов да те плени?

 

От разума, дано да изтрезнееш,

в смисъла да бъдеш убеден,

че трудно е без обич да живееш,

когато си от нея победен!

 

От миналото няма да избягаш!

В сърцето, дълго въглен ще гори.

Старата любов не се забравя -

пожар, красив, от нея разпали.

 

© Десислава Вълова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??