Dec 17, 2008, 8:14 AM

Отрова 

  Poetry » Love
711 0 12
Отрова

С вълшебен лъч светлина
прониза ми душата
и в отровата на любовта,
натопена бе стрелата.

Само с поглед ме плени
и омагьосан днес не мога
за вълшебните ти очи
да намеря противоотрова.

© Алекс учо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??