Nov 5, 2008, 1:37 PM

Отрова с лъх на ревност 

  Poetry
464 0 1
Ревността оставих да ме покори
и в тъга отрових своите сълзи.
Никой не попита за тяхната цена.
Изплакала ги бях просто ей така...

© Елица Малева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??