May 9, 2019, 5:50 PM

Пак е на дъжд 

  Poetry
493 0 4

Пак е на дъжд,

отблъскващо тъжно

през неузрелите череши

с кисело настроение.

Навъсен поглед отместен

от неудобство…

срам ме е да мисля,

че е пролет.

Увяхвам в нечии планове,

регистрирали слънце

с вид на усмивка.

Наследих дъжда,

завещавам го

до поискване.

© Misteria Vechna All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??