9.05.2019 г., 17:50 ч.

Пак е на дъжд 

  Поезия
491 0 4

Пак е на дъжд,

отблъскващо тъжно

през неузрелите череши

с кисело настроение.

Навъсен поглед отместен

от неудобство…

срам ме е да мисля,

че е пролет.

Увяхвам в нечии планове,

регистрирали слънце

с вид на усмивка.

Наследих дъжда,

завещавам го

до поискване.

© Misteria Vechna Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??