Mar 29, 2007, 1:10 AM

Пак сама 

  Poetry
594 0 0
Пътя е мрачен и пуст. Сърцето разбито отново. Любовта е гола, без вкус. Започва живота наново. Нощта е студена и зла. Душата - изпита до дъно. Кога ще се върнеш, кога? Отпивам горчивото вино. Дните са празни и глухи. Тялото тръпне само. Няма кой до мен да се сгуши. Дано ме обикнеш, дано!

© Елена Мирчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??