29 мар. 2007 г., 01:10

Пак сама 

  Поэзия
584 0 0
Пътя е мрачен и пуст. Сърцето разбито отново. Любовта е гола, без вкус. Започва живота наново. Нощта е студена и зла. Душата - изпита до дъно. Кога ще се върнеш, кога? Отпивам горчивото вино. Дните са празни и глухи. Тялото тръпне само. Няма кой до мен да се сгуши. Дано ме обикнеш, дано!

© Елена Мирчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??