Dec 1, 2011, 9:58 AM

Палатка 

  Poetry » Love
723 0 2

Палатка


Легнахме си ний в палатката.
"Добре ли ти е?" - ме попита сладката.
Погалих нейното лице
и ú казах: "Вече съм добре"

Ний целуваме се страстно
и награбваме опасно,
а сърцата бият бясно -
всичко стана тъй прекрасно.

Запалихме едни страсти -
Playboy да яде пасти.
И във пълната тъмница
галя тази хубавица.

Тя харесва, също гали
и направо ме подпали.
Смятам, че и аз нея,
двама в тъмното лудеем.

С таз божествена мадама
ний се гоним из юргана.
И стана една вихрушка
от емоции и чувства.

Като във море вълнение
с много страстно приключение.
Разшири се кръгозора -
таз палатка стана кораб,

който в тъмно се вълнува -
хем пътува, хем лудува.
Става лудо пътешествие.
но без ни'кво произшествие.

И когато светна лампата -
зашаматени и двамцата
и объркани... "Къде?"
Уж сме тука, ама "Не!"

Имаме дезориентация,
постом страстна ситуация.
Гасим лампата, решаваме,
гушкаме се и отплаваме.

На Бубе

© Светльо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Направо ще го имам Впредвид
  • Г-н Видулов, по принцип изреченията завършват с точка. Моля, постарайте се следващия път да го имате предвид!
Random works
: ??:??