Миг, огрян от слънчеви лъчи,
трева, опръскана от пороен дъжд,
Вселена, обгърната с безброй звезди,
живот едничък и то веднъж.
Въздух, изпълнен с благодатни аромати,
камък, прегърнат в балканско обятие,
дни, течащи в безспирни обрати,
години, старост, смъртта - понятие.
Кой за какво е дошъл на Земята?
Всеки следва някаква мечта
и понякога изгубена е следата,
парче живот в игра със съдбата.
Весела и щастлива 2011 година на всички
© Елeна All rights reserved.