1.01.2011 г., 13:35 ч.

Парче живот 

  Поезия
491 0 4

 

 

 

Миг, огрян от слънчеви лъчи,

трева, опръскана от пороен дъжд,

Вселена, обгърната с безброй звезди,

живот едничък и то веднъж.

 

Въздух, изпълнен с благодатни аромати,

камък, прегърнат в балканско обятие,

дни, течащи в безспирни обрати,

години, старост, смъртта - понятие.

 

Кой за какво е дошъл на Земята?

Всеки следва някаква мечта

и понякога изгубена е следата,

парче живот в игра със съдбата.

 

 

Весела и щастлива 2011 година на всички

 

 


© Елeна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??