Sep 20, 2013, 7:51 PM

Пари 

  Poetry » Love
534 0 0

Когато всяка твоя дума
свързана е със ПАРИ!
И смяташ, че постигаш нещо,
а това около теб
със бясна скорост се руши!
Никак не е лошо да се спреш
и колкото и да не искаш,
желателно е да се завъртиш,
единствено тогава нещата Ти ще оцениш!
И виж сега, каква ти беше,
Дива и Необуздана,
а сега каква си -
Пресметлива и Припряна!
С взор вперен някъде напред
там смяташ ли все още,
че ще сложиш всичко в Ред?!
И ако е така? - Редът какъв ще бъде?
С правила ли пак...
или отново с нечия присъда????

D.E.H.

© Олег Деков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??