Jul 10, 2007, 4:26 PM

Пазар на мечти 

  Poetry
610 0 6
Пазар на мечти,
смях, веселие, игри.
Като пъстри пеперуди,
танцуващи в нощите луди.
Плащаш, но не с пари,
а цената определяш ти.
Даваш малко от душа
и ето, имаш си една мечта.
Подава я невидима ръка,
в миг повлича те река
и по нейното течение
търсиш своето значение.
Всеки губи нещо,
но ето - нова среща,
някой води те с очи
към пазара на мечти.
Даваш къс сърце
и усмивка имаш налице.
Даваш и последната сълза,
за да вземеш мъничка мечта.

© Елица Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??