Недей да се закачаш с мен, момче,
да не попаднеш в паяжина-мрежа.
На вид съм с благо, ангелско лице,
но огън буен в себе си отглеждам.
Обичам като котенце да мъркам,
ала сърцето ми е на тигрица.
Греховни мисли с погледи забърквам,
пази се, омагьосвам, аз съм жрица.
Рискува ли ти се - ще изгориш!
Че триста дяволи са ми в главата...
Веднъж обаче да се престрашиш,
награда доживотна ще ти стана.
© Жанет Велкова All rights reserved.
Виктор