Oct 4, 2009, 11:40 PM

Пее радостта... 

  Poetry » East forms
980 0 21

Пее радостта

на сънливата тъга

приспивна песен...

 

И като листа

ронят се съмнения.

Танцува есен...

 

Пали мечтата

съчките на спомени.

Камина-вяра...

 

И във душата

светличко и топло е.

Смъртта изгаря...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??