Aug 3, 2007, 11:41 PM

Пейзаж 

  Poetry
435 0 4

Пейзаж


Безлюден залив и

безкрайно море.


Зелени очи и

синьо небе.

Чайки любопитни и

нежни ръце.


Силна любов и

любящо сърце.

Горещи целувки и

игриви вълни.


Миг незабравим,

само аз и Ти...

© Пепа Деличева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??