3 авг. 2007 г., 23:41

Пейзаж 

  Поэзия
438 0 4

Пейзаж


Безлюден залив и

безкрайно море.


Зелени очи и

синьо небе.

Чайки любопитни и

нежни ръце.


Силна любов и

любящо сърце.

Горещи целувки и

игриви вълни.


Миг незабравим,

само аз и Ти...

© Пепа Деличева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??