Aug 15, 2007, 11:52 AM

Пенливо 

  Poetry
600 0 7
Пенливо вино.
Пенливо море.
Вино горчиво.
Море
с брегове.
Всичко е крайно.
Всичко боли.
И всичко
издайно на Бог се гневи...
За своята тиха, ръбата
кутия,
в която живее - от тук до брега.
А казват, че всяка любов е магия.
Защото от нея
порастват крила.
И само през юни,
под цвета на липите
се преражда мигът свобода,
непобрана във думи,
от човек неоткрита...
Преди лятото.
След пролетта.

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??