Dec 24, 2015, 10:36 AM  

Пенсионерът и милионерът на Коледа 

  Poetry » Civilian
319 0 0

Ето - старец с пенсия двеста лева

проси напразно в очакване на милост.

А милионерът толкоз дава на дева,

що продава плътта си на негова милост.

 

Да, обществото ни е бедно,

но дали е нормално и редно

то тъй стареца да третира -

не желаем от немотия да умира.

 

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??