24 дек. 2015 г., 10:36  

Пенсионерът и милионерът на Коледа 

  Поэзия » Гражданская
318 0 0

Ето - старец с пенсия двеста лева

проси напразно в очакване на милост.

А милионерът толкоз дава на дева,

що продава плътта си на негова милост.

 

Да, обществото ни е бедно,

но дали е нормално и редно

то тъй стареца да третира -

не желаем от немотия да умира.

 

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??