Apr 19, 2009, 9:37 PM

Пепелта 

  Poetry
820 0 4

Пепелта от цигарата
падна върху прашния килим
и в този миг китарата
издаде звук неустоим.

В таз секунда уникална
отрова и магия се преплитат
и минутата печална
да разкрасят ще се опитат.

© Светльо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??