19.04.2009 г., 21:37 ч.

Пепелта 

  Поезия
799 0 4

Пепелта от цигарата
падна върху прашния килим
и в този миг китарата
издаде звук неустоим.

В таз секунда уникална
отрова и магия се преплитат
и минутата печална
да разкрасят ще се опитат.

© Светльо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??