Aug 13, 2015, 12:39 AM

Персеиди 2015 

  Poetry
317 0 1

 

Персеиди 2015

Настана време нощем да се дебне
промъкващ се в небето Персеид.

Сред рой комари, звèзди и планети
отперил взор, врата го заболя
на дребна, незначителна Земя
лишен от сън и с погледа немит
за щастие будува хоминид.

© Атеист Грешников All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??