Dec 26, 2007, 2:43 PM

Песен 

  Poetry » Phylosophy
809 0 24

Душата ми - градинско цвете,

нежно цъфна от Любов.

Запя възторжено сърцето

песен за живота нов.

 

Запя за утрините свежи

без замислена мъгла,

за светлосинята надежда,

сгряла цялата земя...

 

Запя за свят без смърт и горест -

цял пречистен от Любов.

За светли, мъдри, нежни хора,

влюбени в живота нов.

 

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??